2022 - January - 25

Szakosztályaink életéből:

Főoldal - Friss híreink - Érkezők-Távozók
Érkezők-Távozók PDF Nyomtatás E-mail

Érkezők és távozók a felnőtt csapat keretében
Érkeztek:
Visszatért csapatunkhoz Cserfő Lajos középső védő, aki az elmúlt időszakban kitérőt tett a NAPRED FC Tótszentmártoni csapatában. A rutinos játékostól sokat vár a szakosztály vezetés.
Szép Dávid a Nagykanizsán élő, de Zalaegerszegen tanuló bal oldali védő a ZTE NBIII-as csapatától igazolt fél évre kölcsön.
A támadó szekciónk megerősítését hiába próbáltuk megoldani Nagykanizsán, vagy a környéken játszó eredményes támadó leigazolására, elsősorban az anyagiak miatt minden próbálkozásunk kudarcot vallott. Ezért döntöttünk úgy, hogy 2 fiatal brazil támadót próbajátékra hívtunk és mivel próbajátékuk során az a vélemény alakult ki, hogy erősítést jelentenek számunkra.
Fernandó, aki középső támadó a bajnoki rajtra már rendelkezésre áll, Rubens, aki bal oldali támadó játékengedélyére rövid ideig még várni kell.
Távoztak:
Két fiatal tehetséges játékosunk a felnőttek közötti több játéklehetőség reményében a Megyei I. osztályban játszó Miklósfa SE-hez igazolt. Orbán Imre és Szakmeiszter János fél évre kölcsönbe került hozzájuk.
Szalai Dániel szintén fél évig kölcsönjátékosként a Megyei I. osztályban játszó Zalakaros FC csapatát erősíti.
Az elmúlt félévben az egyik legjobban teljesítő játékosunk Bagarus Gábor Ausztriai idénymunka lehetőség miatt távozott a csapattól. Várhatóan a bajnokság utolsó időszakában visszatér a keretbe.

 
Facebook