2022 - January - 20

Szakosztályaink életéből:

Főoldal - Friss híreink - Milassin Mór Magyar Bajnok
Milassin Mór Magyar Bajnok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. június 03. hétfő, 18:56

2013. június 01-02-án rendezték a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban az utánpótlás kardvívók magyar bajnokságát. A több mint 200 főt számláló bajnokságon az NTE 1866 vívó szakosztályának reménységei is pástra léptek, név szerint: Milassin Mór, Flumbort Sára, Mádé Réka, Dobó Ádám, Abay Nemes Ádám, Horváth Barna, Horváth Gergő, Horváth Kitti, Balogh Ádám, Kozári Dóra és Farkas Márton.

A kanizsaiak közül Milassin Mór nyújtott kiemelkedő eredményt, aki korosztályában- gyermek férfi kard- Magyar bajnoki címet szerzett, valamit az egy évvel idősebbeknél- újonc férfi kard- is felállhatott a dobogóra, bronzérmet nyert.

Eredmények:

 

Gyermek férfi kard (2000 és utána születettek):

1.hely Milassin Mór (edző: Piecs Adrienn)

Gyermek női kard (2000 és utána születettek):

8.hely Mádé Réka

Újonc férfi kard (1999 és utána születettek):

3.hely Milassin Mór

Serdülő női kard (1998 és utána születettek):

5.hely Flumbort Sára

„Nagyon boldogok és elégedettek vagyunk az elért eredményekkel. Magyar bajnoki címet nyerni mindig felemelő érzés. Utoljára 3 éve adatott meg ez nekem. Milassin Mór ranglistavezetőként érkezett a versenyre és megérdemelten, szép és okos vívással nyert. Egész évben ezért dolgoztunk és meglett az eredménye. -„Újra nagykanizsai vívónak szólt a Himnusz.”-

Jövő héten, Budapesten a csapat magyar bajnokságokon versenyzünk ugyanígy az utánpótlás korosztályokkal, ahol csapatban is vannak éremszerzési, dobogós esélyeink. A csapatversenyeknek mindig más hangulata van, mint az egyéni versenyszámoknak. Nagy csatákra számíthatunk, és remélem, szép eredményekkel térünk haza.”- Piecs Adrienn.

Nagykanizsa, 2013. 06.03.                     Piecs Adrienn

szakosztályvezető

 
Facebook