2022 - January - 20

Szakosztályaink életéből:

Főoldal - Friss híreink - Misina Kupa Judo Verseny
Misina Kupa Judo Verseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2013. szeptember 24. kedd, 16:15

A Nagykanizsai Torna Egylet 1866. Judo Szakosztályából, 6 fiatal utazott az elmúlt szombaton Pécsre, hogy a Misina Kupa Judo Versenyen részt vegyen.
A 176 indulóból ,  a 6 kanizsai fiatal 6 érmet gyűjtött össze: 4 arany, 1 ezüst, 1 bronz éremmel és egy ötödik hellyel lettek gazdagabbak!
A legkisebbek között a 22 kg-ban Varga Márton ellenfele nem állt ki, így első helyezett lett, de, mert kűzdeni indult, a 24 kg-osok mezőnyében is tatamira állt, ahol 3 ellenfelét iponnal legyőzve, újabb megérdemelt arany érmet kapott a nyakába.
Az élete első versenyén induló Köveskáli Regő a D korcsoport 32 kg-os 6 fős mezőnyében, vegyes rendszerű kűzdelmekben, két győzelemmel és két vereséggel a 3. helyret szerezte meg!
Ugyancsak a D korosztály, 36 kg-os súlycsoportjában indult Kovács Olivér,(aki több versenyt is kihagyott ebben az évben),vegyes rendszerben a 6 fő induló közül az 1. helyet szerezte meg, magabioztos technikai fölénnyel.
Diák C korosztály 45 kg-ban Varga Zoltán , szintén vegyes rendszerben 5 főből a második helyet szerezte meg két győzelemmel, két vereséggel, jobb pontaránnyal!
A serdülő korosztály 55 kg-os mezőnyében Ludnik Máté meggyőző kűzdéssel az 1 helyen végzett, két ellenfele előtt.
Kulik Balázs a 60 kg-ban vegyes rendszerben két vereség után nem került főtáblára, így az 5. hely jutott számára ezen a versenyen!
Meg kell jegyeznem, hogy ezek a fiatalok az NTE Judo Szakosztály nevéért, becsületéért kűzdöttek ezen a napon és helytállásuk bizonyította, hogy belső hittel, erős akarattal, eredményt lehet elérni!

Mester Józsefné
edző

Módosítás dátuma: 2013. szeptember 24. kedd, 16:17
 
Facebook