2022 - January - 25

Szakosztályaink életéből:

Főoldal - Friss híreink - NE-WAZA FESZTIVÁL
NE-WAZA FESZTIVÁL PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   

2014.szeptember 14.-én NE-WAZA FESZTIVÁL keretein belül I.- II.- III.osztály.; Amatőr és Open kategriákban rendezték meg a földharc hazai rangadóját Százhalombattán.
A Nagykanizsai TE 1866. Judo Szakosztályát 3 felnőtt képviselte a színvonalas rendezésű és létszámában is jelentős (123 fő) eseményen.
Mindenki indulhatott bármelyik kategóriában licenszétől és orvosi engedélyétől függően.
A versenyen csak férfi indulók voltak ( hová tűntek a csajok?), zömében nem aktív versenyzők, de a gemenci csapat még fiatal aktív versenyzői is megmutatták newaza tudásukat!
A kanizsai csapat egyedüliként képviselte a Dél-dunántúli Régió, Zala megye és Nagykanizsa város judo sportját!!!
Eredményeik:

73 kg Bellák Tibor Amatőr kategóriában a legnépesebb csoportban 6 havi judo ismerettel V. helyezett lett. Nagy győzni akarással, egyben a harcművészet iránti tisztelettel és alázattal küzdött élete első judo versenyén.
100 kg Mester Marcell magabiztos, szép technikai megoldásokat alkalmazva I. és III. helyet szerzett két kategóriában (Amatőr és III.osztály).
73 kg Németh József két kategóriában ( I.-II.osztály) indult , nagyon szép és magabiztos technikákat bemutatva I és II. helyezést ért el.

Mindhármuk munkája és eredménye a judo harcművészete iránti elkötelezettségéből ered és a szakosztályban folyó szakmai tevékenységet dicséri!
Büszkék vagyunk rájuk! Gratulálunk mind három résztvevőnek  az eredményhez!!!

Az ősz első versenyén túl vagyunk!

 


Zalaegerszegen- több éves csend után- újra rendeztek judo versenyt, mely az utánpótlás korú gyermekekről, fiatalokról szólt. A szép számú nevezők között a Nagykanizsai TE 1866. Judo szakosztály kilenc küzdeni vágyó judokájal mérlegelt és kilenc csillogó éremmel tért haza!5 arany, 2 ezüst, 2 bronz. Szerény, halk gyermekeink jól vették az akadályokat, szépen teljesítettek!
Aranyérmet szereztek:
Szeghy Tamás, Garai Emese,Csetneki Barnabás, Musztács Medárd, Köveskáli Regő,
Ezüstérmet szereztek:
Kovács Zoltán, Kőrösi Balázs,
Bronzérmet szereztek:
Garamszegi Bálint, Garai Nimród

 

Mindannyiuknak gratulálunk az eredményekhez!

 
Facebook