2022 - January - 25

Szakosztályaink életéből:

Főoldal - Friss híreink - Milassin Mór nyerte a kadet válogatót Esztergomban
Milassin Mór nyerte a kadet válogatót Esztergomban PDF Nyomtatás E-mail
2015. május 21. csütörtök, 04:08

Az elmúlt hétvégén Esztergomban rendeztek kadet kard előválogatót, amely már a következő évi versenyszezonra válogat. Az NTE 1866 kadet kardozói is pástra léptek, név szerint: Milassin Mór, Dobó Ádám, Krasznai Kristóf, Abay Nemes Ádám és Horváth Barna.

A válogatót az NTE tehetsége, Milassin Mór nyerte.

A hazai válogatók alapján felállított rangsor szerint utazhatnak majd a versenyzők a külföldi kadet Európa körversenyekre és Világkupákra. A kadetoknál minden nemzetből a legjobb 20 vívó képviselheti majd hazáját 2015 szeptemberétől.

Eredmények:

Kadet férfi kard előválogató: (40 induló)

 

  1. 1. hely Milassin Mór

24. Abay Nemes Ádám

25. Dobó Ádám

34. Horváth Barna

39. Krasznai Kristóf

„Az előválogató eredményével maximálisan elégedett vagyok, és nagyon örülök Milassin Mór győzelmének. Első éves lesz ebben a korosztályban szeptembertől, és ez az eredmény a jövőre nézve mindenképp biztató. Mórra még nagy feladat vár a hétvégén, május 23-24-én a serdülők Magyar bajnokságát rendezi Nagykanizsa, és kétszeres címvédőként lép majd pástra, hazai pályán. Nem titkolt célunk, hogy sorozatban harmadszor Magyar bajnoki címet szerezzen. A versenyre várunk minden érdeklődőt, mindkét nap 10 órától kezdődnek a küzdelmek a Russay Olivér Tornacsarnokban.”

Módosítás dátuma: 2015. május 21. csütörtök, 05:02
 
Facebook