2022 - January - 25

Szakosztályaink életéből:

Főoldal - Friss híreink
Legfrissebb híreink:
Érkezők-Távozók PDF Nyomtatás E-mail

Érkezők és távozók a felnőtt csapat keretében
Érkeztek:
Visszatért csapatunkhoz Cserfő Lajos középső védő, aki az elmúlt időszakban kitérőt tett a NAPRED FC Tótszentmártoni csapatában. A rutinos játékostól sokat vár a szakosztály vezetés.
Szép Dávid a Nagykanizsán élő, de Zalaegerszegen tanuló bal oldali védő a ZTE NBIII-as csapatától igazolt fél évre kölcsön.

Bővebben...
 
Erősődő szakmai vezetés PDF Nyomtatás E-mail

Erősödött a felnőtt csapat szakmai vezetése
Koller Zoltán vezetőedző mellett pályaedzőként dolgozik a jövőben.  Horváth Gábor kapusedző és Steindl József  erőnléti edző is tagja lett a szakmai stábnak. A felkészülési időszakban a kondicionálásban segített a csapat mellett. Popovics Lajos helyett az U-19 korosztály edzői feladatait a visszatért Domján László látja el.

 
Simon József a technikai vezető PDF Nyomtatás E-mail

Simon József a technikai vezető az NTE 1866 labdarúgó csapatánál
Keszei Ferenc és Simon József játékosként és munkatársként is hosszú éveket töltött a legendás Olajbányász labdarúgó csapatánál. Nagy örömünkre szolgál, hogy a szakosztályvezető kérésére az idén nyugdíjba vonuló volt „olajbányászos” technikai vezető elvállalta, hogy segít a szakosztály technikai feladatainak intézésében.

 
Változások PDF Nyomtatás E-mail

Változások a szakosztály vezetésében:
2011. január 1-től Kozma Lajos helyett Keszei Ferenc lett a szakosztály vezetője.Az elmúlt időszakban már dolgozott a klubnál, mint egyesületi elnök.  Erre az időszakra tehető, hogy hosszú évek után az ő munkássága eredményeként is ismételten lett felnőtt labdarúgás Nagykanizsán.

 
Labdarúgás PDF Nyomtatás E-mail

Cél a mezőny első felébe kerülés!

Az eddigi eredmények azt támasztják alá,hogy jól sikerült a csapat megerősítése és a téli felkészülés. A korábban sérüléssel bajlódó játékosok is -kevés kivétellel -fizikálisan utolérték magukat és így ütőképes lett a gárda. Nagyszerű győzelmeket arattunk tavasszal és remélhetőleg fogunk aratni a bajnokság finisében is,így teljesülhet a cél,hogy Nagykanizsa város csapata játékerejéhez és hagyományaihoz méltóan az első 8-ban végezzen!
 
<< Első < Előző 21 22 23 Következő > Utolsó >>

23. oldal / 23