2021 - June - 21

Szakosztályaink életéből:

Főoldal
Legfrissebb híreink:
Koller Zoltán szerepet vállalt az UFC szakmai munkájában PDF Nyomtatás E-mail

Vezetőedzőnk, Koller Zoltán a mai napon bejelentette, hogy az UFC vezetése felkérte Őt, a szakmai vezetői posztra és egy utanpótlás koncepció elkészítésére. A tegnapi elnökségi ülésen elfogadták a szakmai koncepciót, Koller Zoltán pedig Igent mondott a felkérésre.

 
Mohácsra utazunk PDF Nyomtatás E-mail

NB III. Dráva csoportjának 17. fordulójára NTE-1866-HORVÁTH MÉH felnőtt csapata Mohácsra látogat. Az ősz szezonban, hazai pályán 2-2 -es döntetlent játszotak egymással a csapatok. Mindkét együttes a tabella hátsó régiójában tartózkodik, így nagy csata várható a bajnoki pontokért. Csapatunkból hiányozni fog 5 sárgalap miatt Cserfő Lajos. Rossz hír, hogy az öltözőbe vírus jutot, így több játékosunk is beteg

 
2011.03.06. PDF Nyomtatás E-mail

...NTE 1866-Horváth Méh - Dombóvár FC Rutin 2-3 (1-1)
Összeállítás: Markek, Boros, Pozsgai, Cserfő, Farkas, Újvári, Nagy, Rácz, Kisharmadás, Cs. Horváth, Virgilio Filho Luiz Fernando
Cserék: Benkő, Szelei, Szép, Berta, Szőke, Billege
Góllövő: Virgilio Filho Luiz Fernando
Jók: Nagy, Rácz, Fernanado

Koller Zoltán vezetőedző: az első percben vezetést szerzett az ellenfél, amire nem számítottunk, de a csapat ezt jól lereagálta, 10-15 perces átmeneti időszak után átvette az irányítást.
A széllel szemben is mi alakítottunk ki helyzeteket, teljesen megérdemelten egyenlítettünk.
a 2. félidőben a széllel támogatva is a mi akaratunk érvényesült, ez azt eredményezte, hogy megszereztük a második gólunkat.
Az ellenfél játékában nem volt különösebb átütő erő, viszont két védelmi megingásunk miatt teljesen váratlanul 10 perc alatt 2 gólt szereztek, ezáltal megfordították a mérkőzést.

 
Vasárnapi mérkőzés PDF Nyomtatás E-mail

..Izgalmasnak ígérkező mérkőzés hétvégén! A Dombóvár csapatával csap össze az NTE 1866 - Horváth Méh csapta. A két csapat tavaly már összemérte tudását, amelyet a jól játszó kanizsai csapat sajnos 2:1-es vereséggel fejezett be. A visszavágás lehetősége hazai pályán adott!

 

NTE 1866-Horváth Méh - Dombóvár FC Rutin 2011.március 05 14.30

 
Családi jegy PDF Nyomtatás E-mail

..A hétvégi mérkőzés már látogatható a kedvezményes családi jeggyel! A labdarúgó szakosztály vezetősége szeretné, ha minél több család látogatná a mérkőzéseket, ezért kibocsátásra került a maximum 4 fő belépésére használható Családi jegy! Igénybe vehető 2 felnőtt és 2 gyermek, vagy 1 felnőtt és 3 gyermek belépése esetén. (Természetesen családtagokról van szó.) Ára 800 Ft. Találkozzunk a lelátón!

 
Városi támogatás PDF Nyomtatás E-mail

..Nagykanizsa Megyei Jogú Város hosszú távú sportkoncepciója
Már a második „fordulót”is megrendezték a városatyák, a sportágak képviselői és a szponzorok nagy érdeklődése mellett. A második fordulóban már konkrét javaslatok is érkeztek. Az NTE 1866 elnöksége 2011 február 16-án a szakosztályok bevonásával előzőleg megtárgyalta a sportkoncepció egyesületi irányvonalát és konkrét javaslatokat tárt az ülés elé.
Örömmel tájékoztatjuk labdarúgás szerető szurkolóinkat, hogy előre láthatólag a város a labdarúgást kiemelt sportágként kívánja támogatni.

 
Szponzor PDF Nyomtatás E-mail

..Régi-új névadó szponzor az NTE 1866 labdarúgó szakosztályánál!
Nagy örömünkre szolgál, hogy Horváth János a Horváth Méh tulajdonosa úgy gondolta, hogy az NTE 1866 női, férfi és utánpótlás labdarúgói méltó módon fogják viselni a saját és vállalkozásának nevét a bajnoki mérkőzéseiken, ezért fél éves névhasználati szponzori szerződést kötött velünk.
KÖSZÖNJÜK, meg akarunk felelni az elvárásoknak.

 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

24. oldal / 26